logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ
Uitkomst failliet

Voorkom een faillissement

Oxyz is een bedrijf waar inmiddels al veel ondernemers hebben aangeklopt. Ondernemers waar een faillissement boven het hoofd hing. Het is vreselijk om er als ondernemer erachter te moeten komen dat de inkomsten veel en veel lager zijn dan de uitgaven. Om hier een goede kijk op te krijgen is het verstandig om tijdig aan de bel te trekken en hiervoor een schuldhulpverlening in te schakelen. Samen met deze schuldhulpverlener wordt er in eerst instantie gekeken waar dit aan kan liggen. Zo zijn er diverse aspecten, waardoor een onderneming ineens geen goed inkomen meer heeft. Een financiële tegenslag kan ook de oorzaak zijn. 

Financiële zaken op tafel leggen

Wanneer een onderneming op de rand van een afgrond staat om een faillissement aan te vragen, is het verstandig om hier snel een expert bij te laten komen. Iemand die hier veel kijk op heeft en ervaring. Bij Oxyz werken alleen maar mensen die hier veel kennis van hebben. In het verleden hebben zij al meerdere bedrijven kunnen helpen van deze ondergang. Er werd gekeken naar de producten die werden verkocht. De manier waarop deze werden gemaakt en het personeel wat hier werkzaam was. Op al deze punten kan er worden bespaard. Ook een locatie van een onderneming kan ervoor zorgen dat de rekeningen niet meer betaalt kunnen worden. Een te groot pand kost veel huur en dit kan voorkomen worden om een kleiner en goedkoper pand te betrekken.

Voorkom een faillissement

Als ondernemer zijn er diverse mogelijkheden om lening aan te vragen. Eventueel is het mogelijk om een beroep te doen op familie of vrienden, mits het bedrag niet te groot is. Het is ook mogelijk om via de gemeente een BBZ-krediet aan te vragen. Met dit bedrag is het mogelijk om de schuldeisers af te kunnen lossen. Het bedrag wat je hier kan lenen moet binnen een bepaalde periode weer worden terugbetaald. Echter is deze aanvraag alleen mogelijk wanneer je tijdelijk een lager inkomen hebt. Om zo nog niet verder in de schulden te komen, kan je de schuldeisers betalen.

Los snel de financiële problemen op

Als ondernemer is het belangrijk om jouw bedrijf goed onder controle te houden. Vooral het financiële plaatje is zeer belangrijk. Toch kunnen er door diverse tegenslagen een negatief saldo ontstaan. Hier moet meteen actie voor ondernomen worden en daarom is het verstandig om hulp in te schakelen. Schuldhulp voor ondernemers. Via Oxyz is het mogelijk om vrijwillige (minnelijke) schuldhulpverlening aan te vragen. Door tijdig aan de bel te trekken kan erger voorkomen worden.

In het verleden heeft Oxyz al meerder bedrijven van deze ondergang kunnen redden. Niet alleen door het aangaan van een lening, maar ook door het opnieuw inrichten van een bedrijf. Hiermee werden bepaalde kosten bespaard, waardoor het faillissement uit kon blijven. Wanneer jij als ondernemer ook jouw financiële problemen wilt oplossen, maak dan een afspraak bij Oxyz. Samen een oplossing te verzinnen om weer een goed uitzicht op jouw bedrijf te krijgen.