logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ

Schuldsanering met behoud van het bedrijf

Ondernemen, het is een prachtig vak. Heb jij een mooi bedrijf maar ben jij in de schuldsanering terechtgekomen? Dan wordt het erg lastig om je bedrijf te behouden. Je schulden aflossen kan een stuk sneller gaan als jij een eigen bedrijf hebt. Echter zal je tijdens je schuldsanering in loondienst moeten gaan. Van de rechter mag je waarschijnlijk alleen nog voor je bedrijf handelen om lopende zaken af te handelen. Je eigen bedrijf behouden is dan ook eigenlijk bijna niet mogelijk. De kans dat de rechter oordeelt dat jij je eigen bedrijf mag behouden is enorm klein.

Ben jij een echte ondernemer die in de schuldsanering zit en mis jij het ondernemen heel erg? Kies dan voor schuldhulp. Met schuldhulp heb je namelijk de mogelijkheid om een bedrijf op te richten. Echter zal dit net een beetje anders gaan dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Zo zijn er aanbieders van schuldhulp die samen met jou een bedrijf op kunnen richten. Zij zijn dan de eigenaar van de BV en jij bent hier in loondienst. Als je in de schuldsanering zit is het namelijk wettelijk verplicht om in loondienst te zijn. Op papier ben je dit dan ook dankzij de aanbieder van schuldhulpverlening.

Op papier ben je dus in loondienst en hierdoor is bovenstaande constructie toegestaan. Echter laat een bedrijf dat schuldhulp aanbiedt jou ondernemen. Jij bent dus eigenlijk de eigenaar, je bent dit alleen niet op papier. Het geld dat je met ondernemen verdiend zal vervolgens gebruikt worden om je schulden zo snel mogelijk af te lossen. Uiteraard wordt dit ook gebruikt om het bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien.

Een geweldige mogelijkheid

Het behouden van je bedrijf kan dus niet als jij in de schuldsanering zit. Echter kan je met de juiste aanbieder van schuldhulp dus wel een nieuwe BV oprichten. Deze constructie is geweldig en dit heeft al veel mensen geholpen. Mocht jij het dus goed doen met de BV, dan los jij je schulden dus veel sneller af. Buiten dat heb je natuurlijk ook geweldige afleiding. Schulden hebben brengt enorm veel stress met zich mee, echter kan je nu dus lekker doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Mocht het bedrijf erg succesvol worden en kom jij hierdoor uiteindelijk uit de schulden? Dan zal het bedrijf van jou worden. Zo kan je een geweldige nieuwe start maken met je eigen bedrijf.

Met behulp van ondernemen uit de schulden komen is dus echt een mogelijkheid! Echter zal je wel op zoek moeten gaan naar de juiste aanbieder. Buiten dat zullen er ook duidelijk afspraken gemaakt moeten worden. De betreffende partij zal jou echt moeten steunen en zij zullen er absoluut niet voor moeten zorgen dat jij verder in de problemen komt. Juist daarom is het van groot belang dat je goed onderzoek doet naar welke partij het beste is voor jou. Verdiep je goed in dit onderwerp en maak door middel van recensies gebruik van andermans ervaringen. Alleen zo kom je erachter of een partij betrouwbaar is en of zij jou echt verder kunnen helpen. Mocht dit het geval zijn, dan ga je een geweldig avontuur aan.