logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ
 

4 goede redenen om op tijd in actie te komen

1. U bent niet de enige die dit overkomt en weet dat U meestal wel op tijd bent!

Steek uw kop niet in het zand. (H)erken dat het financiële niet lekker loopt. In vele gevallen wordt er dan te laat financiële hulp gezocht. Soms zijn schaamte of onwetendheid de oorzaak van niet tijdig handelen. Trek dus tijdig aan de bel. Samen met Oxyz staat straks de deur weer wijd open. Beperk de schade en voorkom Uw faillissement.

2. Schuldenvrije toekomst!

Wilt u vanaf vandaag weer rustig kunnen slapen? Bent u al dat gepieker over uw financiële zorgen zat? Dan kunt u daar zelf het meeste aan doen! Vanaf het moment dat u ons inschakelt verandert uw financiële situatie in de goede richting. Wij zorgen voor rust door de instanties die u het vuur aan de schenen leggen: deurwaarders, belastinginspecteurs ………………………, te melden dat we bezig zijn met het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.

3. U denkt dat een faillissement de beste oplossing is!

Er is een alternatief: ‘schuldhulp voor de ondernemers’. Oxyz helpt u op weg naar een schuldenvrije toekomst. U kunt een doorstart maken als uw bedrijf levensvatbaar is. U beëindigt uw onderneming en gaat op zoek naar een baan. Wij begeleiden u naar het wettelijke traject. In al deze gevallen wordt voor U een schuldregeling met uw schuldeisers getroffen.

4. Persoonlijke benadering!

U staat in de wachtrij! U moet lang wachten aan de telefoon? U wordt steeds weer doorverbonden? Er wordt niet goed naar u geluisterd? Men wil geen extra moeite doen om uw probleem op te lossen? Bij Oxyz-adviseurs geen wachtlijst, U hoeft niet te wachten! U wordt niet steeds van het kastje naar de muur gestuurd! U hebt met de adviseur zelf te maken. Als schuldhulpverlener gaan wij samen met u actief op zoek naar oplossingen voor uw probleem en werken aan een schuldenvrije toekomst.

In een kosteloos, oriënterend gesprek leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er voor u zijn om een ‘schuldenvrije toekomst’ tegemoet te gaan. We zien ernaar uit u te mogen ontmoeten!

Maak een afspraak met een van onze OXYZ schuldhulpverleners.