Schuldhulpverlening
Coaching
& Advies
Burgwal 9
8261EM Kampen
Email: kampen@oxyz.nl
Telefoon: (038) 845 60 75

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Schuldhulpverlening voor Ondernemers

Ingrijpende maatregelen zijn soms nodig om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Deze maatregelen zijn niet altijd makkelijk om te nemen.

OXYZ kan u daarbij helpen.

ONS MOTTO

Niet langer omkijken naar de oude schuldenlast en deurwaarders.

We parkeren de totale schuldenlast en werken aan omzetstijging,

een positief bedrijfsresultaat en financiële rust.

SCHULDHULPVERLENING

DOORSTARTEN, SANEREN EN OPNIEUW BEGINNEN

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Mijn naam is Martijn Tromp, OXYZ Schuldhulpverlener voor ondernemers.

OXYZ Kampen - Martijn Tromp
Martijn Tromp
OXYZ Kampen, zet uw toekomst om!

Waarom kiest u voor OXYZ Kampen schuldhulpverlening?

Zakelijke financiële problemen:

Als je in de zakelijke financiële problemen zit of dreigt te komen kan dit ten koste gaan van waar je goed in bent; het ondernemen zelf. Bent je het financiële overzicht kwijt? Kijk je op tegen de stapel binnenkomende enveloppen? Ben je het zat je steeds druk te maken over de financiën? Bang om failliet te gaan? Lopen de schulden en spanningen privé op? Krijgt u te maken met aanmaningen, deurwaarders en incassobureaus? Dan kan schuldhulpverlening een oplossing bieden.

Laat het niet zover komen, neem vandaag nog een besluit en bel OXYZ Kampen.

Schuldhulpverlening; persoonlijk en vertrouwd

Ik ben Martijn Tromp, al jaren zelfstandig ondernemer. Door mijn opgroeien in Rotterdam heb ik de houding: ‘Niet lullen, maar pellen’ en ‘hard voor weinig, nooit saggerijnig’. Adviseren doe ik graag, maar er is ook werk aan de winkel. Graag help ik je dan ook weer orde te brengen in de zakelijke financiële problemen en de privé schulden. Jij kan verder met jouw zaak/onderneming en ik help met de schuldhulpverlening.  Zo zal ik onder andere een op maat gemaakt plan maken, onderhandelen en contact houden met de schuldeisers en hulp bij mogelijke schuldsanering bieden. Dit kan bijvoorbeeld door de BBZ, een saneringskrediet of spaarsanering. Loopt het thuis ook niet lekker en heeft de rest van de familie behoefte aan iemand die jouw situatie duidelijk uitlegt, dan kan ik ook hierbij helpen.

Als ondernemer snap ik dat je het druk hebt en je geld wilt blijven verdienen, daarom kan ik altijd bij jou thuis of bij jou op kantoor langskomen. Ook kun je bij mij op kantoor in Kampen terecht. Telefonisch contact is altijd mogelijk. Alles wat besproken wordt is natuurlijk vertrouwelijk.

Je bent bij OXYZ Kampen geen nummertje maar een persoon met zijn of haar eigen achtergrond en wensen. Niemand is hetzelfde en geen situatie is gelijk. Ik kijk naar het hele plaatje van jou als mens, je zaak en jouw privé situatie. Zo komen we tot een plan wat het beste werkt voor jou.

Doorstart maken:

Het belangrijkste doel voor mij is om je weer plezier te geven in het ondernemen. Ik maak de financiële situatie duidelijk en zoek oplossingen voor jouw privé en zakelijke financiële problemen. Een beginnend probleem of al dreiging van inbeslagname? Trek aan de bel!

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Gekwalificeerd voor het Keurmerk NVVK:

OXYZ Kampen is lid van de NVVK, de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Het lidmaatschap bij de NVVK wordt als keurmerk gezien door de schuldeisers. Het lidmaatschap toont namelijk aan dat OXYZ Kampen volgens de wettelijke bepalingen en voorgeschreven gedragscodes de werkzaamheden uitvoert en als betrouwbare en integere organisatie aangemerkt mag worden.

Met vrienelijke groet,

Martijn Tromp, Schuldhulp adviseur.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en heeft een adviserende toon.

Ik kom graag persoonlijk bij u langs of we spreken af op een locatie waarin u zich thuis voelt. Zet uw toekomst om!

Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn; blijven ondernemen.