Schuldhulpverlening
Coaching
& Advies
Jan Tinbergenstraat 388
7559 ST Hengelo
Email: hengelo@oxyz.nl
Telefoon: 06-4800 4575
KvK: 59516518
BTW: NL103904591B02

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Schuldhulpverlening voor Ondernemers

Ingrijpende maatregelen zijn soms nodig om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Deze maatregelen zijn niet altijd makkelijk om te nemen.

OXYZ kan u daarbij helpen.

ONS MOTTO

Niet langer omkijken naar de oude schuldenlast en deurwaarders.

We parkeren de totale schuldenlast en werken aan omzetstijging,

een positief bedrijfsresultaat en financiële rust.

SCHULDHULPVERLENING

DOORSTARTEN, SANEREN EN OPNIEUW BEGINNEN

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Mijn naam is Gerry Smit, Oxyz Schuldhulpverlener voor ondernemers.

Samen met ondernemers ga ik aan de slag om doelgericht te werken aan een oplossing en de financiële situatie weer op orde te krijgen. Niet langer omkijken naar de oude schuldenlast en deurwaarders. We parkeren de totale schuldenlast en werken aan omzetstijging, een positief bedrijfsresultaat en financiële rust. U kunt uw rekeningen betalen en zult weer rustig kunnen slapen. Het oplossen van problemen zie ik als een grote uitdaging en dit geeft u als ondernemer rust zodat u zich kunt bezig houden met waar u echt goed in bent. Ik geef ondernemers hun werkplezier terug!

Ondernemen zit in mijn bloed. Ik wil graag mijn kennis en kunde inzetten om andere ondernemers te helpen hun bedrijf voort te zetten door rust te creëren in de financiële situatie. Ik begeleid ondernemers graag naar een ‘schuldenvrije’ toekomst. Door mijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer spreken wij dezelfde taal.

OXYZ Hengelo helpt en zet uw toekomst om!

Google+_Profile Image_Hengelo
Eigenschappen waar ik voor sta zijn: | Persoonlijk | Betrouwbaar | Gedreven | Duidelijk | Betrokken |

Als OXYZ – schuldhulpverlener wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Ondernemers hebben rechtstreeks met mij te maken. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn de belangrijkste kenmerken van mijn dienstverlening.

Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, bij jou thuis, op je kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol.

Gekwalificeerd voor het Keurmerk NVVK:

OXYZ Hengelo is lid van de NVVK, de brancheorganisatie voor schuldhulpverleningen sociaal bankieren. Het lidmaatschap bij de NVVK wordt als keurmerk gezien door de schuldeisers. Het lidmaatschap toont namelijk aan dat OXYZ Hengelo volgens de wettelijke bepalingen en voorgeschreven gedragscodes de werkzaamheden uitvoert en als betrouwbare en integere organisatie aangemerkt mag worden.

 

Gerry is lid van de werkgroep SHVO (Schuldhulpverlening voor ondernemers) van de NVVK.