logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ

Failliet hoeft niet

Dreigt uw zaak failliet te raken? Realiseert u zich dan wel dat u een faillissement ook kunt voorkomen! Als ondernemer loopt u meer risico dan iemand die in loondienst is. Als uw bedrijf eventjes niet genoeg inkomsten genereert, dan raakt u in de problemen met het betalen van uw schuldeisers. Een dreigend faillissement is bijzonder stressvol en kan zelfs een grote invloed hebben op uw privéleven. Als u last heeft van een dreigend faillissement, dan is het wel zo prettig als u hier de benodigde hulp bij krijgt. Bij Oxyz kunnen we u helpen om hier weer bovenop te komen.

Kunt u bij ons terecht?

Als u een ondernemer bent met een dreigend faillissement, dan kunt u altijd bij ons terecht! Wij zullen samen met u gaan kijken hoe we hier het beste weer bovenop komen. Wij hebben verschillende vestigingen. Het hoofdkantoor van Oxyz is gevestigd in Nijmegen. Daarnaast hebben wij ook nog vestigingen in Alkmaar, Hengelo, Kampen, Huizen en Velsen. De kans is dus groot dat er een vestiging bij u in de buurt zit. U kunt een afspraak maken zodat we in een van onze vestigingen met u kunnen bespreken hoe we het faillissement voorkomen.

Hoe gaan wij te werk?

Is er sprake van een dreigend faillissement en wilt u dit faillissement voorkomen? Dan zullen we bij Oxyz eerst een nulmeting voor u uitvoeren. Hierbij analyseren we uw bedrijf volledig, zodat we kunnen bepalen hoe uw bedrijf er nu voorstaat. Aan de hand van deze nulmeting bespreken we ook met u hoe groot de kans is dat het faillissement voorkomen kan worden. Bij Oxyz vinden we transparantie immers heel belangrijk. Indien er een kans is dat wij het dreigend faillissement kunnen voorkomen, dan doen we er alles aan om u hierbij te helpen. Als u het bedrijf wilt beëindigen, kunnen we u ook hierbij helpen.

Het dreigend faillissement voorkomen is natuurlijk niet mogelijk als er geen financiële middelen zijn om uw schuldeisers te betalen. Samen met u bespreken we hoe we deze financiële middelen kunnen verkrijgen. Er zijn doorgaans drie verschillende mogelijkheden: een BBZ krediet, een lening of schenking en een afloscapaciteit. Met het BBZ krediet, dat u kunt aanvragen bij de gemeente, zullen we een voorstel doen bij uw schuldeisers. Hierna moet er nog wel sprake zijn van een bedrijf dat te redden is, want u moet de gemeente uiteraard wel terugbetalen.

Wij helpen ook u graag

Wilt u het faillissement voorkomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bij Oxyz doen we er alles aan om u uit de schulden te helpen. Wij hebben veel ervaring met schuldhulptrajecten en hebben inmiddels al heel wat bedrijven kunnen redden. Wij hebben een lidmaatschap bij de NVVK, een brancheorganisatie die door de schuldeisers ook wel als keurmerk gezien wordt. Het NVVK lidmaatschap geeft aan dat wij een betrouwbare organisatie zijn die zich netjes aan alle voorgeschreven regels en gedragscodes houdt. Niet alleen kunt u er zeker van zijn dat u ons kunt vertrouwen, maar uw schuldeisers ook. Hierdoor wordt het eenvoudiger om goede afspraken met uw schuldeisers te maken.