logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ

De 8 grote misverstanden bij schuldhulpverlening

Iedere ondernemer wil het beste voor zijn of haar bedrijf. Echter kan het voorkomen dat je in financiële nood komt te zitten. Het eerste wat jij moet doen is om te proberen dit te voorkomen. Echter hebben wij niet alles in eigen hand en kan het noodlot toeslaan. Het is dan fijn om te weten dat je bij Oxyz aan kan kloppen. Zij helpen bij schuldhulp voor ondernemers. Het motto wat zij hier hanteren is niet omkijken naar het verleden, maar juist naar de toekomst te kijken.

Meerdere ondernemers krijgen te maken met een dreigend faillissement. Dat heeft niet alleen gevolgen voor het bedrijf, maar kan ook in de privé sfeer er flink inhakken. Helemaal wanneer eer veel op het spel staat, zoals een eigen woning en veel meer.

Oxyz inschakelen

Wanneer jouw onderneming in financiële problemen dreigt te komen, is het verstandig om hier snel vakkundige hulp bij te halen. Via Oxyz kan je geheel vrijwillig een afspraak maken. Samen met deze schuldhulpverlener bespreek je alle mogelijkheden om zo tot een oplossing te komen. Er zijn diverse mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat een geheel faillissement uitgesloten kan worden. Denk hierbij aan een BBZ krediet. Dat is de afkorting van Besluit bijstandsverlening zelfstandigen. Ook is het mogelijk om een lening aan te vragen bij familie of kennissen.

Schuldhulp

Er zijn nogal wat misverstanden omtrent de schuldhulpverlening. Hierdoor is het mogelijk dat een ondernemer of een particulier niet de moeite gaat nemen om een lening aan te vragen. Dat is jammer, want juist hierdoor kan jij de financiële gevolgen onder controle krijgen.

Wanneer je naar de schuldhulpverlening gaat, dan kom je in de schuldsanering. Dit is zeker niet waar, want er wordt juist gezocht naar een andere oplossing om dit te voorkomen. Wat ook vaak wordt gedacht is dat hete aanvragen van deze hulp geen zin heeft, omdat er geen inkomen meer is. Het is juist belangrijk om dan de juiste schuldhulp te gaan zoeken. Er kan een start gemaakt worden met het aanvragen van een lening. genoeg redenen om direct aan de slag te gaan wanneer er een faillissement boven het hoofd hangt.

Faillissement en nu?

Veel ondernemers komen jaarlijks in de financiële problemen. Het is de taak om hier zo snel mogelijk actie voor te nemen, voordat het echt te laat is. Oxyz is een bedrijf die schuldhulp verleent aan bedrijven. In de vele jaren dat zij op dit gebied werkzaam zijn, hebben zij al meerdere bedrijven van de ondergang kunnen redden. Bedrijven die om verschillende redenen in de financiële geldnood kwamen te zitten. Geen enkele ondernemer zit erop te wachten om de deuren van een bedrijf te moeten sluiten. Samen met de schuldhulpverleners van Oxyz wordt er naar een goede oplossing gezocht, waardoor de toekomst voor jouw onderneming zeker weer een kans krijgt.