logo

Schuldhulpverlening, Coaching & Advies
Ooysedijk 13
6522 KT Nijmegen
Email: info@oxyz.nl
Telefoon: 024-820 0733
KvK: ********
BTW: NL *********.B01

Dossiernummer:
Wachtwoord:

Brochure OXYZ
Brochure OXYZ

Laat u informeren over uw eigen OXYZ kantoor. Uw wordt dan zelfstandig schuldhulp adviseur.

Als OXYZ-adviseur bent je zelfstandig. Je kunt als OXYZ-adviseur altijd op de juiste momenten gebruik maken van expertises uit het grote OXYZ-netwerk. Je krijgt van de franchise coöperatie ondersteuning op het gebied van klantenwerving, schuldhulp, sanering, faillissement begeleiding, marketing, en daarnaast kun je gebruik maken van de digitale omgeving van OXYZ. Neem contact op over een lidmaatschap. Ontdek welke voordelen er nog meer zijn om bij OXYZ aan te sluiten.

Heeft u vragen over het starten van een eigen OXYZ-kantoor? Neem dan contact op met Wim van de Ven QC van OXYZ Franchise Coöperatie u.a., Ooysedijk 13, 6522 KT Nijmegen. Bel 024-8200733 of mail naar info@oxyz.nl.

We organiseren ook regelmatig informatiedagen over de OXYZ-formule! Als u interesse heeft om zo’n presentatie bij te wonen kunt u zich hiervoor aanmelden. Voorwaarde voor deelname is wel dat u vooraf een recente CV met een beknopte motivatie meestuurt waarom u lid van OXYZ wilt worden! Na ontvangst van uw CV en motivatie nemen we direct contact met u op. Aan de hand van de CV beoordeelt de Commissie Selectie of u voor de volgende OXYZ presentatie wordt uitgenodigd.

Aanmelden doet u met het bijgaande formulier. De eerstvolgende presentatie vindt plaats op:

Woensdag 20 februari 2019 van 13.30 uur tot 16:00 uur

Lokatie:
OXYZ Coöperatie u.a., Ooysedijk 13, 6522 KT Nijmegen

Contactpersoon:
Wim van de Ven

Aan de hand van de CV beoordeelt de Commissie Selectie en Evaluatie of u door het bestuur voor de volgende OXYZ presentatie wordt uitgenodigd.

AANMELDEN OXYZ PRESENTATIE

  • Sleep bestanden hierheen of